På vei. Dette er interaktive oppgåver for vaksne innvandrarar. Det er gode øvingsoppgåver med lette oppgåver i dei første kapitla og så aukar vanskegraden. Lexinordbøkene er dei første nettbaserte ordbøkene som er laga spesielt for innvandrarar i Noreg. Ordbøkene er oversiktlege og enkle å bruka. All informasjon om eit oppslagsord er plassert saman med oppslagsordet i ordbokartikkkelen. I tillegg til opplysningar om ordklasse, bøyingar og uttale, finn du enkle forklaringar og døme på ordet i konkret og biletleg bruk.

Lexin. Lexinordbøkene er dei første nettbaserte ordbøkene som er laga spesielt for innvandrarar i Noreg. Ordbøkene er oversiktlege og enkle å bruka. All informasjon om eit oppslagsord er plassert saman med oppslagsordet i ordbokartikkkelen. I tillegg til opplysningar om ordklasse, bøyingar og uttale, finn du enkle forklaringar og døme på ordet i konkret og biletleg bruk.

LEXIN har nå fått lyd til alt ordbokinnhold på bokmål og nynorsk. Når du har søkt på et ord i LEXIN, vil du se høyttaler-ikonet speaker small.png bak feltene på bokmål og nynorsk. Klikk på ikonet for å få lest opp teksten i feltet.

Lyden er en såkalt 'syntetisk' (kunstig) stemme, også kalt 'talesyntese'.

Bildetema. Dette er ei interaktiv biletordbok med illustrasjonar, tekst, lyd og animasjonar. Ca. 1800 ord fordelt på 31 temasider med til saman 128 undertema.